• ΒΟΟΚ ΥΟUR HOTEL NOW

  • ΒΟΟΚ ΥΟUR HOTEL NOW
date picker

Hospitality Awards 2015 | Best Greek Hotel & Resort Website

23JUN

Greek text only.

Με τη συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων της ελληνικής ξενοδοχίας και παρουσία της Αναπλ. Υπουργού Τουρισμού, κας  Έλενας Κουντουρά, ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 17/06 τα Hospitality Awards 2015. Τα  βραβεία διοργανώθηκαν από την ETHOS EVENTS και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού, του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Στόχος των βραβείων ήταν η ανάδειξη και η αναγνώριση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που πρωτοπόρησαν κάθε μία στο είδος της στο ξενοδοχειακό κλάδο και ο Όμιλος Domotel δεν θα μπορούσε να απουσιάζει.

Στη Domotel Hotels & Resοrts, αντιλαμβανόμενοι από νωρίς την συνεχή αύξουσα πορεία των ψηφιακών κρατήσεων και την ανάγκη σχεδιασμού ενός Website που ακολουθεί όλα τα σχεδιαστικά trends αλλά και τις ψηφιακές συνήθειες των καταναλωτών, πρόσφατα λανσάραμε τη νέα μας ιστοσελιδα www.domotel.gr την υλοποίηση της οποίας επιμελήθηκε η εταιρεία Istopolis. Συνεπώς, αποσπάσαμε το Silver Award στην κατηγορία «Best Greek Hotel & Resort Website», για τον μοντέρνο σχεδιασμό και τη φιλικότητα προς τον χρήστη που η σελίδα μας αποπνέει. Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως δεν αποδόθηκε μεγαλύτερο βραβείο εν λόγω κατηγορία, ενώ ο Όμιλος Domotel ήταν και ο μαναδικός που βραβεύτηκε.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους χρήστες που καθημερινά μας επισκέπτονται μαζικά αλλά κι όλους τους πελάτες μας στους οποίους υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να κρατάμε τον πήχη ψηλά και να εξελισσόμαστε, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες τους πριν καν αυτές προκύψουν.